Het Team

Tattoo Mia wordt gerund door, Je raadt het al: Mia! Mia is inmiddels goed voor een kleine 25 jaar ervaring in de ambacht van het tatoeëren, en heeft een grote voorliefde voor Japans en realistische stukken, maar wordt over het algemeen gezien als allround tatoeëerder. De laatste jaren werkt ze met meerdere artiesten samen, waardoor er eigenlijk altijd een bezetting van 3 tatoeëerders aanwezig is, dit maakt dat wij de wachttijden relatief kort kunnen houden.

Inmiddels alweer 5 jaar lid van het vaste team, en heeft een grote voorliefde voor neo traditional, full colour stukken, maar is net zo goed te vangen voor fine line, teksten en black and grey.

Onze laatste aanwinst binnen het team, vers uit Italië. Matteo heeft zich gespecialiseerd in old school traditional tattoos, blackwork, fine line.

We hebben elk kwartaal wel artiesten vanuit het buitenland voor een paar dagen aanwezig, Al met hun eigen specialiteiten. Vanuit o.a. Brazilië, Duitsland, Rusland, Singapore en Spanje, allemaal stoppen ze graag even in Zwolle om bij ons tattoo’s te zetten. Houdt onze site of instagram in de gaten voor de aankondigingen.